Enestående chance…….

Total Protest Camp får den 9. oktober 2014 fra kl. 08.00 til kl.18.00 besøg af kramio-sakral terapeut og kostvejleder Ulla Vittinghoff fra ”Din krop – din kost”, Halsvej 259 B, Vester Hassing.

Du kan i dette tidsrum få ½ times behandling for 200 kr.

For at være sikker på en behandlingstid, kan du reservere et tidspunkt på dinkrop.dinkost@gmail.com eller mobiltlf. 30 26 44 36

Kranio-sakral terapi kan bl.a. bruges – når kroppens stressniveau skal sænkes

Stress påvirker de centrale hjernecentre, der styrer både krop og psyke. Når stressniveauet bliver for højt, går det ud over kroppens funktioner. Stress giver især udslag som:

Hovedpine

Ryg- og nakke smerter

Mindre lyst til sex

Migræne

Skære tænder

For højt blodtryk

Søvnløshed

Svimmelhed

Barnløshed

Koncentrationsbesvær

Menstruationsbesvær

Depression og bekymring

- når vi har slået os eller siddet forkert

Vi slår os hele tiden (lilletå mod stoleben, hoved mod emhætte, snubler på trappen, påkørsel osv.). Det gør ondt, kroppens musker bliver spændte, membranerne i kraniet trækker sig sammen og begrænser den bevægelighed, der er helt afgørende for hjernens funktioner. Det kan forårsage problemer som disse:

Hovedpine

Migræne

Spændinger i kroppen

Koncentrationsbesvær

Smerter i ryg, lænd og nakke

Piskesmæld

Tit har vi også dårlige vaner. Vi sidder på arbejdspladsen eller i bilen på en måde, der belaster kroppen og giver smertefulde spændinger.
Når vi sidder forkert, presses nerverne i nakke, ryg og lænd. Det giver lidt efter lidt spændinger, der begrænser blodtilførelsen til hjernen. Det føles ofte som en ”vattet” fornemmelse i hovedet, ukoncentration og træthed i hele kroppen.

- når der er skævheder i hofte og ryg

Bækkenløsning, en tilstand masser af kvinder oplever, og dårlig ryg er ofte årsag til smerter. Kranio-sakral terapiens unikke teknikker kan rette skævhederne uden brug af vrid og knæk