Aktiviteter

Der vil løbende opstå aktiviteter, som har deres rod i Total Protest Campen. Hjemmesiden bliver løbende opdateret med information om aktiviteter – og du vil typisk se de absolut seneste nyheder på forsiden, mens der herunder vil være en liste, så du kan få et overblik over en længere periode.

En færdig liste vil udvikle sig løbende, men vi har faste begivenheder som er følgende:

Kl 16.30  – hver dag
Fælles tur fra campen op til hovedindgangen til borepladsen, hvor vi så synger dejlige danske sange for vagtposten, som efterfølgende applauderer os for indsatsen.

Ca kl. 17.00 – hver dag
Fællesmøde i campen med deltagelse af alle, som har lyst. Vores demokratiske forum, hvor der dels tages pulsen på, hvad der er sket og samtidig lægges planer for kommende aktiviteter.


Kommende film

split_estate_filmgrafik 28.09.2014 | kl 11.30 | Film | Hjallerup Kino | Søndergade 10
Split Estate.
En dokumentar om forholdene i USA efter mange års udvinding af skifergas via hydraulic fracturing metoden. Se perspektiverne og risici ved at etablere den form for gasproduktion i Danmark.

Hvis du har lyst til at sprede budskabet i dit lokalområde har vi en mini-filmplakat, som du kan udskrive på din egen printer og evt. hænge op i det lokale supermarked, bager, frisør etc.