Total Protest Camp lukker den 30. september 2015

TOTAL PROTEST CAMP LUKKER den 30/9 2015

Onsdag den 30. september 2015 har Total Protest Camp eksisteret i 428 dage.

Da Total nu permanent har lukket ”Vendsyssel-1” – og vi snart går vinteren i møde, vil Total Protest Camp lukke.

Man skal stoppe medens tingene kører godt – og vi kan kun sige, at det har været 428 dage hvor vi med stolthed kan sige: ”Vi gjorde en forskel”. Vi har ikke bare lade stå til – men har sammen gjort et fantastisk stykke arbejde – og uden alle Jer, som sammen med Total Protest Camp har været med til at sætte præg på campen og som turde kæmpe imod Total og systemet – uden Jer var dette aldrig lykkedes.

Det er naturligvis også med blandede følelser, at Total Protest Camp lukker. Total Protest Camp vil gerne sige Tusind, Tusind Tak til de mange fantastiske mennesker, der har besøgt os i campen.

Total Protest Camp vil dog aldrig helt blive glemt, da Kystmuseet i Sæby overtager vores ”ude-køkken”, skilte, bannere, gæstebøger m.m.
Teltet vil blive pakket sammen – så det er klar til et nyt sted, hvis Total vil forsøge endnu en prøveboring i det Nordjyske eller for den sags skyld andre steder i Danmark. Total skal bare vide, at vores kamp mod fracking i Danmark bestemt ikke stopper her, selv om Total Protest Camp lukker.