Medens vi venter…

Flere har spurgt campen, hvad vi skal gøre, når boretårnet kommer. I henhold til et tidligere møde i campen blev det aftalt, at Total Protest Camp er en fredelig lejr, hvor vi via information, sang m.m. vil gøre omverden opmærksom på, hvad der sker her og er sket i andre lande i forbindelse med skifergasudvinding. En forudsætning for at bo campen er, at man hjælper hinanden i fællesskab med det der skal laves i lejren såsom: fælles madlavning, opvask, oprydning, skovle sne m.m. Kort sagt skal man selv være en aktiv del af lejren. Det er beboerne og de lokale, der er hele grundlaget for Total Protest Camps eksistens. En stor del af råvarerne er sponsoreret af de lokale – og uden Jer var vi her ikke. Man kan dog ikke forvente, at alt er gratis i campen.

Der har været store drøftelser omkring internettet – og da det ikke kan etableres til alles tilfredshed, bliver annekset (kontoret) hermed lukket. Det samme gælder fyrrummet. (husk USB-modem)

Total Protest Camp går ikke ind for civil ulydighed. Hvis der udøves civil ulydighed må det ikke ske med campens logo.

Alle vores tidligere telte gik desværre i stykker ved diverse storme – så pt. råder campen over 3 overnatningscampingvogne og 1 skurvogn. Der er derfor begrænset overnatningskapacitet med varme – så husk et godt telt og gode soveposer :O)

Alle nytilkomne til campen vil blive godkendt inden indkvartering.

Skriv gerne til os på totalprotest@gmail.com ca. 1 uges tid, inden I kommer.

Total Protest Camp har flere steder søgt om hjælp til et nyt godt helårstelt. Det er lykkedes os at få sponsoreret hovedparten af pengene til et godt telt, så vi kan komme videre med vores arbejde. Vi skal i den kommende weekend se på et sådan telt og håber, at vi kan få teltet med hjem til campen. Et nyt telt koster 60.000 kr. – og vi har fået tilsagn om et godt brugt telt med diverse stormsikringer til 30.000 kr.

Følgende har sponsoreret penge til teltet:

– Folkebevægelsen mod EU, Jammerbugt

– Danmarks Naturfredningsforening, Nordjylland

– Enhedslisten Nordjylland

– Enhedslisten Aalborg Afdelingen

– Enhedslisten, Frederikshavn

Tusind tak for Jeres flotte bidrag til os.

Da campen startede, blev der skrevet nogle leveregler ned (skrevet af de aktivister, der var i campen på det tidspunkt) – og disse leveregler gælder stadigvæk.

Leveregler:

– God opførsel – fredelige direkte aktion

– Jeg er her med stor respekt for naturen og efterlader ikke affald på jorden

– Hvis nødvendigt husker jeg mine meddemonstranter på, at her skal græsse heste

– Jeg drikker mig ikke fuld, da sagen er vigtig og folk regner med mig

– Jeg vil behandle vores naboer og lokale med respekt uagtet deres overbevisning

– Jeg vil yde mit til lejrens succes og give en hånd med, hvor det kræves

– Jeg vil behandle alle folk – også arbejdere, politi og mediefolk med respekt

– Jeg bruger toiletter, askebæger og skraldespande til det, de skal bruges til

– Jeg vil møde folk i et forsøg at vinde følelser og fornuft

– Jeg vil ikke bruge vold, trusler eller fornærmende sprog

– Jeg vil beskytte modstandere mod fornærmelser og angreb

– Jeg vil ikke ødelægge andres udstyr, apparater eller ejendom

– Jeg accepterer ansvaret for mine handlinger

– Hvis jeg bliver arresteret, vil jeg opføre mig eksemplarisk

– Jeg vil benytte mig af min ret til at protestere og holde mund overfor loven

– Jeg kender grænserne for min vrede og min afmagt, jeg vil lave strategier for, hvordan jeg styrer og kanalisere disse følelser ud i noget konstruktivt

 

 

Teknisk meddelelse

Serveren som hjemmesiden tilgås fra har desværre været udsat for række angreb. Dette har heldigvis kun bevirket en mindre forsinkelse på sidens opdateringer – men nu virker det igen.

GASLAND PART II

Så sparker vi filmåret 2015 i gang.

Vi glæder os til at byde jer indefor i varmen til en perlerække af velprodurede gratis film, der både er underholdende og fulde af afslørringer af et korrumperet system, de korrumperende firmaer der presser dette igennem og masser af gennerelle fakta om farerne ved fracking og udvinding af skifergas.

Som opfølgning på årets afslutning med GASLAND, vil vi holde stilen og lægge hårdt ud med den prisbelønnede GASLAND PART II.

OBS!!! OBS!!! OBS!!!

Filmen er meget lang og vi starter derfor helt ekstraordinært en ½ time før normalt, da folk der vil med til det efterfølgende borgermøde, skal have mulighed for at trække vejret efter en så stor mundfuld. Derfor denne gang, mød op med mod på en oplevelse…

ALLEREDE SØNDAG DEN 11. JANUAR KL. 10.30

I HJALLERUP KINO

GASLAND PART II

Hvis du ikke har set den første Gasland kan du få en idé om hvad vi skal se på søndag ved at se traileren her. (Andre må også se med)

Her må også bønder komme i biografen, sådan var det ikke ved premieren i den nye “Just Say No” stat New York…. (Se klip nedenfor)

og her…

Hjælp os med at få budskabet på gaden, print og del denne flyer ud!

Borgermøde 5

Se mere på den officielle side her
http://www.gaslandthemovie.com