Hvad skete der i uge 47 ?

I denne uge havde vi weekendbesøg af 5 unge mennesker fra Skifergas Nej Tak, København. Det var rigtig hyggeligt med mere liv i campen og der blev drøftet nye muligheder for mergendice. Vi talte endvidere om, hvordan vi kunne gøre brug af hinanden på tværs af Total Protest Camp og Skifergas Nej Tak.

De 5 unge mennesker var fra venstre:  Janne, Benjamin, Thomas, Louise og Anna

kbh005

Janne og Kirsten Kornø skrev i weekenden en ny julesang til os på melodien “Dejlig er den himmelblå”. Så nu kan Total Protest osgå komme i julestemning.

Thomas og Benjamin hjalp også med at få færdigisoleret taget i udekøkkenet.

Der har i uge 47 været et pænt fremmøde til sangen kl. 16.30.

Vores bank fungere nu uden problemer og Total Protest vil i den forbindelse gerne sige tusind tak til alle de, som har indsat penge på vores konto siden Total Protest Campens start.

Gasland kommer til Vendsyssel

Dokumentar filmen Gasland, der er elsket og hadet af mange, kommer til Vendsyssel. Hjallerup Kino viser filmen der vækkede U.S.A og fik startet en meget tiltrængt debat om fracking og udvinding af skifergas generelt.

Gasland flyer

(Find printervenlig version af plakaten i bunden af dette indlæg)

Filmen er produceret og instrueret af Josh Fox, som selv blev fanget i skifergasfælden men valgte at tage kampen op. Filmen er ærlig men har fået kritik for fodfejl der kommer sig af af prodcenten er privat person. Disse småfejl bliver der rettet op på i de efterfølgende produktioner og dermed er filmen stadig ret lødig og samlet set et vigtigt værk der hele tiden bliver referet til i den versende debat.

Så glæd dig. Se eller gense Gasland i højeste kvalitet med danske tekster for første gang i en ægte dansk biograf. Tag din familie med.

Se traileren og få lyst til at gå i biografen.

Hvis du ikke har tid til den fulde oplevelse i biografen kan du stadig se filmen i sin fulde længde på youtube. Kvaliteten er dog en del ringere end biografversionen og der mangler også danske tekster.

Gasland flyer - printervenlig

Markeringsdag

Total Protest Camp har torsdag den 6. november 2014 eksisteret i 100 dage. Dette vil vi gerne markere med ekstra kaffe og kage i forbindelse med sangen kl. 16.30.

 

Vi håber, at du/I har lyst til at være med til at markere denne dag sammen med os.