Onsdag den 29. oktober 2014 kl. 18.00 begraves Vendsyssel af Velfærd Frederikshavn og Total Protest Camp

Dette sker som optakt til byrådsmødet i Frederikshavn Kommune.

 

Vendsyssel vil afgå ved døden som konsekvens af skifergas boringerne ved Dybvad og omegn.

 

Begravelsen foregår på Rådhuspladsen i Frederikshavn.

 

En “præst” vil holde tale og foretage begravelsesceremoni over Vendsyssel. Der vil ligeledes være sange til lejligheden.

 

Der vil efterfølgende være begravelseskaffe i Total Protest Camp, Skævevej 100, 9352 Dybvad. Vi mødes i Campen og går inden kaffen med fakler op foran lågen til borepladsen og synger.

 

Vi glæder os til at se dig / Jer i Frederikshavn kl. 18.00 og efterfølgende i Total Protest Camp.NB: Fællesangen  kl 16.30 fra Campen er aflyst grundet arrangementet.

Enestående chance…….

Total Protest Camp får den 9. oktober 2014 fra kl. 08.00 til kl.18.00 besøg af kramio-sakral terapeut og kostvejleder Ulla Vittinghoff fra ”Din krop – din kost”, Halsvej 259 B, Vester Hassing.

Du kan i dette tidsrum få ½ times behandling for 200 kr.

For at være sikker på en behandlingstid, kan du reservere et tidspunkt på dinkrop.dinkost@gmail.com eller mobiltlf. 30 26 44 36

Kranio-sakral terapi kan bl.a. bruges – når kroppens stressniveau skal sænkes

Stress påvirker de centrale hjernecentre, der styrer både krop og psyke. Når stressniveauet bliver for højt, går det ud over kroppens funktioner. Stress giver især udslag som:

Hovedpine

Ryg- og nakke smerter

Mindre lyst til sex

Migræne

Skære tænder

For højt blodtryk

Søvnløshed

Svimmelhed

Barnløshed

Koncentrationsbesvær

Menstruationsbesvær

Depression og bekymring

- når vi har slået os eller siddet forkert

Vi slår os hele tiden (lilletå mod stoleben, hoved mod emhætte, snubler på trappen, påkørsel osv.). Det gør ondt, kroppens musker bliver spændte, membranerne i kraniet trækker sig sammen og begrænser den bevægelighed, der er helt afgørende for hjernens funktioner. Det kan forårsage problemer som disse:

Hovedpine

Migræne

Spændinger i kroppen

Koncentrationsbesvær

Smerter i ryg, lænd og nakke

Piskesmæld

Tit har vi også dårlige vaner. Vi sidder på arbejdspladsen eller i bilen på en måde, der belaster kroppen og giver smertefulde spændinger.
Når vi sidder forkert, presses nerverne i nakke, ryg og lænd. Det giver lidt efter lidt spændinger, der begrænser blodtilførelsen til hjernen. Det føles ofte som en ”vattet” fornemmelse i hovedet, ukoncentration og træthed i hele kroppen.

- når der er skævheder i hofte og ryg

Bækkenløsning, en tilstand masser af kvinder oplever, og dårlig ryg er ofte årsag til smerter. Kranio-sakral terapiens unikke teknikker kan rette skævhederne uden brug af vrid og knæk

Borgermøder

IMG_8926_a

Det første borgermøde i Sæby havde også deltagelse fra campen. Flere deltagere var med til at præge debatten i arrangementet, som nu følges op med endnu et borgermøde.

Alice Huxt fra Skørping har taget initiativet til borgermødet, som afvikles søndag den 5. oktober 19.00 i Sæby Fritidscenter, og hvis du har tid og lyst, synes vi da, du skal deltage. Mødet har til formål at skabe supplerende støtte til at få et forbud mod skifergas frakturering i gang, så selvfølgelig er vi med.

Det summer som et bistade

IMG_0911

Aktiviteterne rundt om campen er mange og tegner godt. Vi er blevet tilbudt både en campingvogn og en mandskabsvogn, så faciliteterne i årets kolde måneder udvides med mulighed for ophold i lukkede og isolerede rum. Der arbejdes på at løst opgaven med opvarmning, men – som alt andet – løses det helt sikkert dels af lejrens beboere og dels af de mange, mange gode folk udenfor lejrlivet. Med den støtte ser det lyst ud for lejrens fremtid.